Lånespecialisten Logo

Cookie-politik

Lånespecialisten anvender cookies, som gør det muligt at indsamle relevante oplysninger om sidens brugere til forbedring af siden og dennes indhold. Dette gør sig ligeledes gældende i forhold til tredjepartscookies.

Hvad er cookies of hvorfor anvendes de?
Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller lignende og har til formål at genkende den, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer specifikt til dig.
Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus, det anvendes udelukkende som optimeringsværktøj.
Ved indsamling af oplysninger om antallet af brugere samt trafikken på siden, åbner det muligheder for at få hjemmesiden til at fungere, lette brugen af den og ikke mindst målrette markedsføring til sidens brugere.

Tredjepartscookies, der anvendes af Lånespecialisten
  • Google Analytics
  • Facebook
Sådan sletter du cookies
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger har du til hver en tid mulighed for at slette dine cookies og fremadrettet undlade at bruget websitet.
Du skal blot være opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig, optræde hyppigere, og din færden på internettet vil gøres unødig besværlig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Ønsker du dog fortsat at slette dine cookies kan du finde vejledninger til din browser nedenfor:
Sådan slettes cookies på Microsoft Internet Explorer
Sådan slettes cookies på Mozilla Firefox browser
Sådan slettes cookies på Google Chrome browser
Sådan slettes cookies på Safari browser
Sådan slettes cookies på Opera browser
Sådan slettes flash cookies på alle browsere
Sådan slettes cookies på iPad, iPhone, iPod touch
Sådan slettes cookies på Android telefoner
Sådan slettes cookies på Windows Phone 7

Privatlivspolitik

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Lånespecialisten indsamler og behandler vi disse informationer, som eksempelvis sker ved almindelig brug af websitet og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Lånespecialisten.dk behandler helt konkret følgende personoplysninger om dig:
  • Navn
  • E-mail
  • Beskæftigelse
  • Lånebeløbets størrelse
  • Registrering i RKI
  • IP-adresse
Formålet med personoplysninger
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som med størst sandsynlighed vil være relevante for dig.
Oplysningerne anvendes desuden til at optimere vores services og indhold.

Beskyttelse af dit privatliv
Hos Lånespecialisten har vi naturligvis truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder
  • Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Lånespecialisten behandler om dig.
  • Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
  • Du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
  • Såfremt de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse omhandlende ovenstående kan ske til:
mail@laanespecialisten.dk

Hvis du vil klage over Lånespecialistens behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger
Lånespecialisten kan kontaktes via følgende oplysninger:

Intelligent Banker ApS
ATT: Lånespecialisten
Brandts Passage 29, 2. Sal
5000 Odense C, Denmark
CVR: 32260055