Cookie og Privatlivspolitik

Lånespecialisten er ikke udlåner af penge, men fungerer som en sammenligningstjeneste, der lader dig se og sammenligne en række lånetilbud på nettet. Derfor skal kontakt vedrørende de enkelte lånetilbud rettes til de pågældende lånudbydere. Vi stræber konstant efter at være opdaterede, når der forekommer nye oplysninger for de pågældende bank- og lånetilbud. Skulle de være tilfældet at du støder på uopdaterede, eller på anden måde mangelfuld data, bedes du sende en henvendelse til os via kontaktformularen. Lånespecialisten tager forbehold for at der kan opstå pludselige ændringer i ÅOP, lånebeløb og andre betingelser for lånene. Det er derfor vigtigt at du altid selv kontrollerer de pågældende betingelser, inden du optager et lån.

Finder du et lånetilbud på siden, og vælger at optage lånet, bliver Lånespecialisten betalt for dette. Informationen på Lånespecialisten skal ikke betragtes som fuldt dækkende for de låneprodukter, der findes på det danske marked.

Cookies

Lånespecialisten anvender cookies, som gør det muligt at indsamle relevante oplysninger om sidens brugere til forbedring af siden og dennes indhold. Dette gør sig ligeledes gældende i forhold til tredjepartscookies.

Hvad er cookies of hvorfor anvendes de?

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller lignende og har til formål at genkende den, huske dine indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer specifikt til dig.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus, det anvendes udelukkende som optimeringsværktøj.

Ved indsamling af oplysninger om antallet af brugere samt trafikken på siden, åbner det muligheder for at få hjemmesiden til at fungere, lette brugen af den og ikke mindst målrette markedsføring til sidens brugere.

Tredjepartscookies, der anvendes af Lånespecialisten:

  • Google Analytics
  • Facebook

Sådan sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger har du til hver en tid mulighed for at slette dine cookies og fremadrettet undlade at bruget websitet.

Du skal blot være opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig, optræde hyppigere, og din færden på internettet vil gøres unødig besværlig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Privatlivspolitik

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Lånespecialisten indsamler og behandler vi disse informationer, som eksempelvis sker ved almindelig brug af websitet og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Lånespecialisten kan helt konkret behandle følgende personoplysninger om dig:

  • Navn
  • E-mail
  • Lånebeløbets størrelse
  • Registrering i RKI
  • IP-adresse

Formålet med personoplysninger

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som med størst sandsynlighed vil være relevante for dig.

Oplysningerne anvendes desuden til at optimere vores services og indhold.

Beskyttelse af dit privatliv

Hos Lånespecialisten har vi naturligvis truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Lånespecialisten behandler om dig.
  • Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
  • Du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
  • Såfremt de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse omhandlende ovenstående kan ske til mail@xn--lnespecialisten-hlb.dk

Hvis du vil klage over Lånespecialistens behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Intelligent Banker ApS Brandts Passage 29, 2. 5000 Odense C Denmark CVR: 32260055

Copyright © 2022 Lånespecialisten - All Rights Reserved